By: Eliezer Sylvestre user 01 Oct 2020 at 4:19 p.m. CDT

7 Responses
Eliezer Sylvestre gravatar
Hello, We're having an issue where one logs into the SP, which redirects to gluu server, and once authenticated gets in, but it seems the attributes being released are getting duplicated. So if I select First Name for instance, it get's passed as Joe;Joe. This appears to be happening for any attribute I select. I'm not seeing anything in oxtrust log but I'm assuming that's because authentication does occur successfully.

By Eliezer Sylvestre user 01 Oct 2020 at 5:06 p.m. CDT

Eliezer Sylvestre gravatar
From the SP: "The following comes through for your account: Last;Last First;First Similarly the email is duplicated. First.Last@domain.org;First.Last@domain.org Your EPPN value is: First.Last@domain.org

By Mohib Zico staff 01 Oct 2020 at 10:26 p.m. CDT

Mohib Zico gravatar
4.2.1 has that fix.

By Eliezer Sylvestre user 02 Oct 2020 at 3:05 a.m. CDT

Eliezer Sylvestre gravatar
I'm using 4.2.1

By Mohib Zico staff 02 Oct 2020 at 4:14 a.m. CDT

Mohib Zico gravatar
Interesting.... I'll have to upgrade one of our prod soon, I'll do some test and see how things go. I have some SAML SPs there.

By Eliezer Sylvestre user 02 Oct 2020 at 8:15 a.m. CDT

Eliezer Sylvestre gravatar
I actually just realized I'm on 4.2.1_441 which was a development build. Can I update directly from here? I'd rather not start configurations from scratch again if I could avoid it.

By Eliezer Sylvestre user 04 Oct 2020 at 2:52 p.m. CDT

Eliezer Sylvestre gravatar
Any ideas on upgrading from the dev version?

By Eliezer Sylvestre user 09 Oct 2020 at 10:06 a.m. CDT

Eliezer Sylvestre gravatar
Just decided to start from scratch.